Tilbageblik på 2018

Når vi kigger tilbage på året, der er gået, har 2018 været et år med stor aktivitet i netværket. Det er noget vi er stolte af – og det vil vi da gerne dele med jer!

 


År 2018 har budt på en lang række inspirerende og netværksskabende temagruppemøder, indholdsrige konferencer og nytænkende temadage. Her har vi haft fornøjelsen af at møde mange af jer medlemmer og dygtige samarbejdspartnere, hvor vi på tværs af landet, kommuner og organisationer i fællesskab har arbejdet med forebyggelse på sundhedsområdet.

Vi har kigget på, hvor mange af vores medlemskommuner og samarbejdspartnere, der har gjort brug af Sund By Netværket i 2018, og her er et udpluk af tallene fra 2018:

Derudover har vi i 2018 kunne byde fire nye kommuner velkommen som medlemmer af netværket: Nordfyns Kommune, Samsø Kommune, Jammerbugt Kommune og Skanderborg Kommune!

 


Vi ser frem til 2019, hvor vi blandt andet sætter fokus på fremtidens unge og deres trivsel på de årlige Sund By Netværksdage. Derudover inviterer vi endnu en gang de ansatte af vores medlemskommuner med på Endagstur til Folkemødet. Det nye år byder også på en række spændende temagruppemøde – hold dig opdateret via vores kalender, hvor du kan tilmelde dig.


kontakt

Charlotte Iisager Petersen

Sekretariatschef

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: +4524804503

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49