Studietur 2013 – Fremtidens partnerskaber

Information

Sted:
Det nordvestlige England, - Manchester og byer omkring
Dato:
05/03/2013
Tidspunkt:
06:45 til 07.03.2013 - 22:15
Tilmeldingsfrist:
01/01/2012

 

Studietur om medborgerskab og partnerskab mellem kommune og frivillige
Læs programmet for yderligere oplysninger

Herunder følger dokumenter fra Healthy Lives Network fra besøget i Manchester til inspiration for arbejdet med frivillige.

Volunteer Application form er det skema der skal udfyldes når den pågældende ansøger om at blive frivillig i Manchester Community Health.

Volunteer Agreement er et aftalepapir til den frivillige som fortæller hvad der kan forventes af begge parter når man vælger at blive frivillig.

Role Description er en beskrivelse af mulige områder for den enkelte frivillige at arbejde med.

Volunteer complaints procedure indeholder en beskrivelse af proceduren for den frivilliges mulighed til at klage eller rejse en bekymring, med det formål at sikre at lokale ueningheder løses.

Volunteer Guidelines hvilket er særlige retningslinjer frivillige i Manchester Community Health skal overholde.

South Manchester Healthy Living Network Discovery Team Volunteering Policy giver en introduktion til organisationen og en beskrivelse af hvad det vil sige at være frivillig her.

 

Følgende dokumenter er fra besøget i Stoke

Stoke presentation by Judy Kurth præsenterer byen og tegner et overordnet billede af folkesundhedsinitiativer der inddrager lokalsamfundet.

1000 lives Stoke-on-Trent, Community Champions make a difference præsenterer projektet 1000 lives – et lokalt netværk som bruger deres kompetencer, viden og erfaring til at gøre en forskel for sundhed og trivsel i Stoke.

My Health Matters beskriver projektet af samme navn som med inddragelse af lokalsamfundet har til formål at reducere ulighed i sundhed, med udgangspunkt i fysisk aktivitet og sund kost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.