ABC konference

Information

Sted:
Vingstedcentret i Vejle Ådal
Dato:
05/09/2018
Tidspunkt:
kl. 09.30 - 18.15
Tilmeldingsfrist:
25/08/2018

Hvordan fremmer vi danskernes trivsel?
Det gode liv med ABC for mental sundhed

Praksisnær inspiration, erfaring, viden og værktøjer fra arbejdet på tværs af kommuner, foreninger og organisationer med ABC for mental sundhed

Mental sundhed er alt det, der gør livet værd at leve – at vi trives og har det godt. Det har vi et fælles ansvar for. Vores mentale sundhed og trivsel skabes nemlig i fællesskab med andre – hvor end det måtte være. Håndboldklubben, spanskkurset, strikkeklubben og smalltalk med naboen er alle fællesskaber, som styrker vores mentale sundhed. Det skal vi have for øje, når vi arbejder med mental sundhedsfremme – og forebyggelse. Hvordan sikrer vi de bedste rammer for sunde fællesskaber som skaber værdi, glæde og mening? ABC for mental sundhed udfordrer det eksisterende fokus på risikogrupper og særligt udsatte – for mental sundhed er essentielt for os alle. Mental sundhed handler om at gøre noget aktivt, gøre noget meningsfuldt og gøre noget sammen med andre.

På konferencen præsenterer ABC-partnerskabet, der er støttet af Nordea-fonden, erfaringer fra arbejdet med ABC for mental sundhed på tværs af kommuner, foreninger og organisationer gennem de seneste to år. Og så er der masser af viden og praksisnær inspiration at hente til arbejdet med mental sundhedsfremme. Konferencen henvender sig til både foreninger, organisationer, kommuner, boligforeninger, frivillige, og alle andre med interesse for mental sundhed.

Peter Qvortrup Geisling fører os gennem dagen.

Se alle oplæg fra dagen herunder.

 


Læs mere


Lukket for tilmeldinger

Fristen for tilmeldinger er overskredet.


kontakt

Louise Dal

Chefkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 42450990

Jan Alex Andersson

Specialkonsulent

Organisation
Sund By Netværket

Telefon: 29 66 65 49

Vibeke Koushede

Organisation
Københavns Universitet

Telefon: 6550 7864